top of page
  • Esther Meinders

Durf jij je eigen koers te varen dit jaar?

Stel je voor dat je op een rotonde rijdt. Een rotonde waar je rondjes rijdt, omdat je niet goed weet welke richting je op wilt. Er zijn genoeg afslagen, elke afslag leidt naar een ander reisdoel met andere steden, dorpen, en waarschijnlijk ook andere medereizigers.

Neem je een afslag of rijd je nog een rondje? Je kunt rondjes blijven draaien op de rotonde tot je moe bent en beseft dat er niets veranderd wanneer je geen keuze(s) maakt. Of tot je, door het gedraai, je richtingsgevoel kwijtraakt en je te duizelig voelt om een heldere keuze te maken. Je zou iemand kunnen vragen welke afslag je moet nemen, er zijn genoeg mensen te vinden die je kunnen vertellen wat voor jou de beste afslag is. Maar voel je diep van binnen dat je eigenlijk je eigen route wilt volgen, op je eigen kompas wilt leren vertrouwen omdat niemand voor jou kan bepalen wat de juiste weg is?


Je eigen koers rijden Wat je nodig hebt is een goed contact met je eigen kompas. Om je eigen koers te rijden. We hebben allemaal onze eigen kompas, gevormd door onze talenten, dromen, verlangens, intuïtie en passies. En niet te vergeten de signalen van ons lijf. Wil jij in 2020 niet langer in rondjes ronddraaien, maar weer leren navigeren op je eigen kompas, dan help ik je graag. Om samen te ontdekken welke kwaliteiten jij in je hebt en wat jij nodig hebt om weer te durven vertrouwen op je eigen kompas.

Ik wens jouw in 2020 dat je met sprankelende energie je eigen koers durft te varen!

Comments


Logo.png
bottom of page