top of page
Vanaf brug Agelo (2).jpg
Logo.png

Empower traject

Doordat er zoveel is wat onze aandacht vraagt is het vaak lastig om te voelen wat er in ons leeft. Je bent onrustig, zoekende, loopt privé of zakelijk vast en voelt diep van binnen dat het de tijd is om bij te sturen. Je worstelt voortdurend tussen denken en voelen en bent moe, geprikkeld en neerslachtig. Dit kost veel energie, en als de situatie te lang duurt gaat je lichaam signalen afgeven in een poging om je aandacht weer naar binnen te laten keren…  

Van buiten naar binnen

De kracht van de EMpower methodiek is dat het van buiten naar binnen werkt. Het vertrekpunt is het intakegesprek waarin we met elkaar een duidelijk en realistisch doel vaststellen. In een stappenplan van (gemiddeld) 6 afspraken wisselen we coachgesprekken af met energetische therapie. Door in eerste instantie alle aandacht te richten op het herstellen van je energie, kun je met meer rust en vertrouwen de bijzondere reis naar binnen gaan. 

In onze coachgesprekken ontdek je welke patronen, angsten, onderdrukte emoties of overtuigingen je belemmeren om écht naar je gevoel te luisteren en je doel te bereiken. Door je hier heel bewust van te worden kunnen de blokkades die hieraan ten grondslag liggen ‘opgeruimd’ worden. Een blokkade is namelijk niet anders dan gestagneerde energie die gecreëerd wordt door een onverwerkte emotie en is vaak gebaseerd op angst.

Gedurende het hele traject kijken we samen hoe je stappen kunt zetten om je energie goed te bewaken, managen oftewel….empoweren. Waar zie je voortdurend tegenop, wat vreet heel veel energie van je? En wat zou je zo graag willen doen, maar mis je de energie voor? We kijken wat jij nodig hebt om de dag krachtig en vol energie te beginnen. Wat jij nodig hebt om te leven in plaats van overleven!

Maak een afspraak

Maak kosteloos een eerste vrijblijvende afspraak om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

bottom of page