top of page
_R2A1134 GOED.jpg
Logo.png

Over mij

Als kind al voelde ik sfeer of emoties haarscherp aan en beleefde ik de wereld om me heen heel intensief. Door mijn grote sensitiviteit bleek de schoolperiode voor mij een enorme struggle te zijn. Ik zonderde mij graag en vaak af en raakte zo ver van mijn kern verwijderd dat ik veel moeite had met het maken van essentiële keuzes. Ik wist niet meer wie ik was...

Het moederschap bracht me echter volledig terug bij mijn basis, mijn kracht en ook mijn sensitiviteit. Toch bleef het zoeken naar een balans in mijn leven totdat ik het boek Leven met Hoog gevoeligheid bij toeval onder ogen kreeg. Ik voelde gelijk dat dit over mij ging, en dat mijn beleving van de wereld niet de norm was. Wat een ontdekking! Ik leerde grenzen aan te geven en overprikkeling te herkennen en voorkomen. Mee te leven met mensen, in plaats van mee te lijden. En durfde ingrijpende keuzes te maken wanneer ik voelde dat dit nodig was om mijn eigen pad te kunnen volgen. De verschillende opleidingen en workshops die ik volgde daarna, waren in eerste instantie gericht op mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik wilde meer zelfbewust leven. Daarnaast ontdekte ik dat ik in staat ben om te werken met energie. Nog voordat ik mijn diploma als energetisch therapeut behaald had, stuurde mijn docent cliënten aan mij door en werd ik in het diepe gegooid. Mijn eigen praktijk was vrij snel daarna een feit.

Mijn persoonlijke groei resulteerde tevens in een mooie ontwikkeling in mijn loopbaan. Als opleidingscoördinator bij BAM Infra, kreeg ik veel voldoening bij het scheppen van voorwaarden waardoor medewerkers in staat werden gesteld het beste uit zichzelf te halen. Mijn promotie naar landelijk Opleiding specialist leek in eerste instantie de beloning voor mijn harde werken, maar werd al snel voor mij te beleidsmatig. Ik zag hoe medewerkers hun waarde en potentieel kunnen optimaliseren door te werken aan persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. En juist die factor vond ik zo boeiend dat ik besloot mijn baan bij BAM op te zeggen om me volledig te gaan richten op mijn werk en ontwikkeling als coach en energetisch therapeut. Een sprong in het diepe, vanuit bezieling, vertrouwen en vanuit mijn hart. Een waardevolle ervaring die ik graag deel met mijn klanten!

In 2018 volgde ik de opleiding tot coach bij ICM opleidingen, de specialisatie Stress- en burnout coachen en NLP.  Daarnaast heb ik mij middels diverse opleidingen gespecialiseerd in het coachen van hoog sensitiviteit. Sinds 2019 ben ik officieel geregistreerd als coach bij NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches). Waarna de accreditatie tot niveau Practitioner Coach volgde. De opleiding Coachen met Voice Dlalogue rondde ik in 2023 met het behalen van de Master. 

Maak een afspraak

Maak kosteloos een eerste vrijblijvende afspraak om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

bottom of page