top of page
Logo.png

Mijn diensten

Ben jij hooggevoelig, een piekeraar of een perfectionist? Wil je meer balans in je leven, minder stress of werken aan je persoonlijke leerdoelen ten aanzien van studie of loopbaan? Voel je vrij om naast de diensten die ik hieronder aanbied, contact met mij op te nemen zodat we jouw EMpower traject volledig kunnen afstemmen op jouw persoonlijke doelen en wensen!

Empower

traject

Empoweren betekent vrij vertaald “iemand in staat stellen om optimaal gebruik te maken van zijn talenten
en kwaliteiten”. In de EMpower Methode combineer ik mijn ervaring als energetisch therapeut met mijn kwaliteit als coach. Hierdoor ontstaat een krachtige werkwijze met blijvende impact zodat jij in staat bent om het beste uit jezelf te halen.

Energetische therapie

Mis jij de energie om de dingen te doen die je graag zou willen doen? Ervaar je vage klachten zoals hoofdpijn, migraine, slapeloosheid, gespannenheid of buikpijn en kom je maar met moeite je bed uit? Samen met jou kijk ik waar de energie vast zit in je lichaam. Met behulp van spiertesten spoor ik blokkades op en richt ik mij op het herstel van de harmonie en natuurlijke balans in het lichaam. Dat levert meer energie op! 

Personal 

coaching

Alles wat jij nodig hebt is al in jou aanwezig, je talenten, kwaliteiten, je persoonlijkheid. Maar door verschillende oorzaken heb je er vaak geen goed zicht (meer) op. Door scherpe vragen te stellen en goed te luisteren creëren we een proces waarin jij tot inzichten en antwoorden komt. 

ontdek

Power
coachsessie

In een EMpower coachsessie van 1,5 uur, waarin jij je eigen thema of onderwerp bepaalt, kijken we samen naar wat jij nodig hebt om verder te kunnen. Of om stappen te kunnen zetten, los te komen uit belemmerende gedachten en patronen. Inzichten en concrete tools aangereikt krijgt voor het zetten van de volgende stap.

Maak een afspraak

Maak kosteloos een eerste vrijblijvende afspraak om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

bottom of page