top of page
spinneweb.jpg
Logo.png

Personal coaching

Vind je het lastig om richting te geven aan jouw drukke bestaan? Of wil je nieuwe stappen nemen, maar je durft het niet? Herken je het gevoel, er zit meer in me maar iets remt me af?! Of wil je simpelweg meer plezier in dat wat je doet?

Ontdek welke kwaliteiten en talenten je sterk ontwikkeld hebt, maar wordt je ook bewust van je triggers. Ontdek en ontwikkel je eigen kracht door kwetsbaar te durven zijn. Investeer in een persoonlijk groeiproces en ervaar meer vrijheid en energie door jezelf écht te leren kennen.

Hoe coach ik?

Als coach en als mens ben ik oprecht in je geïnteresseerd. En begeleid ik je graag in een persoonlijk traject waarin jij heldere doelen kunt formuleren én realiseren. Tijdens onze coachsessies, waarin vertrouwen en veiligheid belangrijke waardes zijn, gaan we naar jouw kern en ervaar je waarom jij doet wat je altijd al deed. Wat je los mag laten omdat het je niet meer dient en belemmert om je doel(-en) te behalen, zodat er ruimte komt voor nieuwe kansen en mogelijkheden.
 

Ik werk graag met beeldmateriaal in de vorm van kaarten, foto’s of poppetjes. Een creatieve manier van coachen waardoor jij meer zicht krijgt op jouw innerlijk systeem maar ook op het familie systeem waar je deel van uitmaakt. Daarnaast werk ik graag met Voice Dialoque, waarin ik je laat kennis maken met delen van je persoonlijkheid die van invloed zijn op jouw gedrag. Of delen die juist meer ruimte mogen krijgen. Een boeiende manier van werken die jou de regie terug geeft over je leven. 

Personal coaching, wat levert het je op?

Vanuit helder zicht en positiviteit ben jij daarna in staat keuzes te maken of gewoon meer plezier te ervaren in je leven! 

Werken aan jezelf is werken aan een betere wereld!

MAAK EEN AFSPRAAK

Maak kosteloos een eerste vrijblijvende afspraak om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

bottom of page