top of page
DSC_1151.JPG
Logo.png

Empower 
your team

EEN ENERGIEKE BOOST VOOR JOUW TEAM

Door samen meer bewustwording te creëren binnen een team, ontstaat er ruimte voor krachtige verbindingen, open communicatie en heldere doelen. Commitment en effectiviteit ontstaan wanneer blokkades opgeruimd worden en de energie in een team weer kan stromen.

Wat gaan we doen? In de benen!

De training omvat een, op jullie team afgestemd, programma met aandacht voor wat nodig is om de energie binnen het team meer te laten stromen. Een dag vol werkvormen en creatieve/fysieke bewustwordingsoefeningen. Waarbij we samen onderzoeken wat ieders bijdrage is aan de gezamenlijke doelen en werken aan de verruiming van ieders bewustzijn.

SAMEN WERKEN AAN

Icoontjes-02.png

Verbinding

In contact zijn met elkaar en met de gezamenlijke doelstellingen. Weer aansluiting vinden of deze versterken. Hoe doe je dat? Het gaat niet alleen om contact maken, maar ook contract maken is essentieel om met elkaar te verbinden. Met elkaar onderzoeken we wat het patroon van de onderlinge communicatie is.

Icoontjes-03.png

Communicatie

Communicatie is het overbrengen van kennis, gevoel, verlangen of actie naar de ander. Hier gebruiken we veelal woorden voor, maar ook lichaamstaal, tekst, energie en plaatjes kunnen hier aan bijdragen. Contact maken met de energie en lichaamstaal van de ander is essentieel voor het  versterken van de onderlinge communicatie. 

Icoontjes_Tekengebied 1.png

Empowerment

Elk team heeft de uitdaging om meer te zijn dan de som der individuele delen. Een team dat in zijn kracht staat levert als geheel meer energie dan de optelsom van de energie van de leden. Daar zal ieder lid zijn bijdrage in moeten leveren. Het bewust zijn van de vraag: ‘hoe kan ik door mijn bijdrage betekenis hebben voor de groep?’ is een grote stap naar empowerment! 

Wie zijn wij?

Empower your team; een krachtig samenspel van Esther en Margo. Samen doorliepen ze de coachopleiding en daarna ieder hun eigen pad zonder elkaar uit het oog te verliezen. En nu worden de krachten gebundeld in empower your team!

MARGOT VAN BORK

Margo is (team) coach, trainer en zakelijk tekenaar en heeft haar praktijk Yellowroad Coaching met thema’s als patronen doorbreken. Zij werkt binnen organisaties aan verbinding, (creatieve) flow en innovatie. 

ESTHER MEINDERS

Esther is (energetisch) coach en werkt in haar eigen praktijk EMPower coaching & therapy met thema’s als persoonlijk leiderschap. Ze ziet mede door haar jarenlange ervaring in een grote organisatie snel of iemand in zijn of haar kracht staat binnen een team.

Even samen koffie doen?

Wil jij als teamleider je team een energieke boost geven waarbij verbinding, communicatie en empowerment centraal staan? Plan een vrijblijvend intakegesprek met ons in!Plan je afspraak door het contactformulier in te vullen. We nemen dan contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit kan op locatie of online via Zoom.

PLAN VRIJBLIJVEND EEN INTAKE GESPREK

bottom of page